روغن فرابکر چیست ؟

در روش فرآوری روغن‌های فرابکر تهیه شده به روش پرس سرد، پاک‌سازی و سالم بودن دانه اولیه بسیار اهمیت دارد. دانه پس از ورود به کارخانه در قسمت دریافت، پس از گذشتن از مرحله بوجاری باید با آب شیرین شسته و در دمای پایین خشک شود تا به رطوبت استاندارد برسد سپس به محل نگهداری (انبار مجهز به سرد‌کن) منتقل و از آنجا برای تولید استفاده می‌شود.

روغن حاصل بدون افزودن هرگونه مواد شیمیایی و صرفا به روش مکانیکی و بدون نیاز به پالایش به گونه‌ای است که تمام مواد‌مغذی موجود در دانه حفظ می‌شوند. در این راستا تمام مواد‌مغذی در روغن فرابکر از انواع اسیدهای چرب ضروری (امگا ۳ و۶) گرفته تا ویتامین‌های محلول در چربی (A،E،D وK)، کاروتنوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌ها کاملا دست نخورده و بکر باقی می‌ماند.

آیا می توان از روغن های ارائه شده در سایت، برای سرخ کردن هم استفاده کرد ؟

معمولا گفته می‌شود برای روغن‌های فرابکر کنجد و کلزا محدودیتی در نحوه مصرف وجود ندارد و می‌توان در طبخ غذا، همراه سالاد و حتی در تهیه انواع کیک و شیرینی از آنها استفاده کرد اما روغن‌های فرابکر کدو و کتان را برای طبخ نباید به کار برد و می‌توان به میزان ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری برای یک نفر در روز، به صورت مخلوط‌شده با سالاد یا غذای سرد، آنها را مصرف کرد.

درباره ما

سایت OilSeed با هدف ارائه بهترین و باکیفیت ترین روغن های گیاهی به مشتریان عزیز راه اندازی شده است و کلیه روغن های از بهترین تولیدکننده های داخلی تهیه می گردد .

تمامی محصولات با روش پرس سرد ( فرابکر ) تولید شده و ۱۰۰ درصد خالص و بدون هیچ گونه مواد افزودنی هستند.

نکته : کلیه محصولات این سایت توسط تولیدکننده های ایرانی تهیه شده و به هیچ عنوان از محصولات وارداتی استفاده نمی گردد.