روغن کنجد

0 سفارشات
#
موجود
۵,۰۰۰ تومان تا ۳۲,۰۰۰ تومان
صاف

توضیحات محصول

روغن کنجد یکی از قدیمی ترین روغن های گیاهی است که متخصصان تغذیه مصرف آن را به تمام افراد جامعه با هر گروه سنی توصیه می کنند. روغن کنجد که از اسید های چرب امگا۳، امگا۶  و ویتامین E  تشکیل شده و معمولاً از دانه های کنجد که دانه های روغنی هستند تهیه می شود. روغن کنجد علاوه بر مصرف پخت و پز که فقط به آشپزخانه محدود می شود و در صنایع آرایشی و بهداشتی به خصوص برای تهیه انواع مرطوب، نرم کننده و ترمیم  کننده پوست و مو کابردهای فراوانی دارد.

خواص و کاربردها : رنگ این روغن (بسته به نوع کنجد مصرفی) از طلایی تا زیتونی است و حاوی آنتی اکسیدان طبیعی و سرشار از منیزیم و ویتامین E (کاهش دهنده چربی، کلسترول و فشار خون، جلوگیری از آلزایمر- سرعت به رشد مو) است. مناسب برای سرخ کردن و پخت و پز انواع غذا به دلیل مقاومت بالای حرارتی، جلوگیری از گرفتگی عروق و رگها، تصلب شرایین و حملات قلبی، درمان بیماریهای گوارشی از جمله التهاب روده، یبوست، زخم معده و …- کمک به درمان کم خونی، جلوگیری از بیماریهای مفصلی و درمان خشکی مفاصل و پوکی استخوان، مفید جهت جوان سازی و شادابی پوست، کاهش دهنده اضطراب و استرس، از بین برنده سرطانهای خفته در بدن از جمله سرطانهای سینه، پروستات و دستگاه گوارش، زیادکننده استقامت بدن، چون تند نمی شود در مصارف درمانی مرغوب تر از روغن زیتون است.، کمک به دفع سنگ‌ کلیه و مثانه به شرط تداوم در مصرف، ضد آفتاب، برنزه کننده

موارد استفاده: طبیعت این روغن گرم است، روی پرزهای معده را می پوشاند از این رو جهت مبتلایان به زخم معده ارزش زیادی دارد. روغن کنجد برای جلای موی سر بسیار مفید بوده، چاق کننده بدن، لطیف کننده صدا، زیادکننده استقامت بدن در برابر سموم جانوران گزنده است. همچنین مالیدن این روغن بر روی زخم سوختگی مفید است. اگر آن را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و روی ورم های جلدی و ورم پلک بگذارید آن را فرو می برد ضمن اینکه اثر ملین داشته و چون تند نمی شود در مصارف درمانی مرغوب تر از روغن زیتون است.

برچسب‌ها

بالا