[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1471512513669{margin-bottom: 0px !important;}”]
۱- محصول ارگانیک :
محصولات ارگانیک ماحصل به کارگیری استاندارد های داوطلبانه زیست محیطی هستند. دقت داشته باشیم که ارگانیک در چارچوب استاندارد های زیست محیطی قرار دارد که مهمترین هدف آن حفظ و پایداری خاک و ارزش های اکوسیستمی است. بنابراین کشاورزی ارگانیک، نظام زراعی است مبتنی بر مدیریت اکوسیستم، متمرکز بر حاصلخیزی خاک و سلامت گیاه و عدم مصرف مواد شیمیایی مصنوعی که این نظام با شرایط اجتماعی، اقتصادی منطقهای و محلی سازگار است. در سطح فراتر از کشاورزی ارگانیک، کشاورزی بیودینامیک تعریف میشود که شامل ابعادروحانی با ساختار ریتمهای کیهانی، نیروی حیاتی، کیفیت، تدارکات بیودینامیک، موجود زنده مزرعه میشود تمام فرایند تولید، فرآوری، بسته بندی، نگهداری، حمل و نقل، شرایط کاری، شرایط اجتماعی و عرضه و برچسب گزاری این محصولات، تحت کنترل و پایش یک نظام گواهی و استاندارد معتبر ارگانیک است. این محصولات دارای کیفیت، طعم طبیعی و خوب و فاقد هر گونه مواد شیمیایی مصنوعی و باقیمانده عناصر و فلزات و مواد مضر هستند.
کشاورزی ارگانیک، نظام زراعی است مبتنی بر مدیریت اکوسیستم ، متمرکز بر حاصلخیزی خاک و سلامت گیاه و عدم مصرف موادشیمیایی مصنوعی که این نظام با شرایط اجتماعی، اقتصادی منطقهای و محلی سازگار است.
۲- محصول سالم :
محصول سالم، محصولی است که ضوابط سه گانه الزامی (استاندارد سهگانه) در تولید محصولات غذایی را رعایت کرده است. محصول سالم، تحت کنترل استانداردهای الزامی و اجباری کیفیت غذایی در کشاوری قرار دارند. این محصولات دارای حد مجاز باقیمانده آفت کش، عناصر، فلزات و سموم ماحصل اعمال استاندارد ها و برنامههای مدیریتی بر اساس معیار های مشخصی مانند کدکس، MRL ،ADI و …. هستند .
۳-محصول طبیعی :
محصول طبیعی، محصولات تحت پوشش نظام پایش و گواهی با عنوان “موقعیت جغرافیایی” هست. این محصولات عاری از بقایای مواد شیمیایی مصنوعی و حاصل تولید درمناطق وحشی، طبیعی و دست نخورده (از نظر ورود تکنولوژی بیرونی) مانند مراتع، جنگلها، دیمزار ها و یا مزارع مشخصی هستند که به دلیل شرایط خاص اقلیم و اکولوژی منطقه در طول سالهای مدید و به صورت سنتی، در تولید آنها از هیچ گونه نهاده های شیمیایی استفاده نشده است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]